Personal Brand

Vragen om feedback is vaak lastig, maar het geeft je een mooi inzicht of je goed bezig bent. Het onderstaande is eruit gekomen, dit is wie ik ben.

Mensen motiveren, enthousiasmeren, laten ervaren wat bewegen fysiek en mentaal met je doet. Ik ben een motivator, ik moedig je aan om het beste uit je zelf te halen, zonder dat ik je veroordeel als het even niet gaat zoals het zou moeten.

Ik ben flexibel, denk mee in oplossingen en ben toegankelijk. Het begeleiden om je doel te halen is waar ik naar streef, ik zeg waar het op staat maar uiteindelijk leg ik de beslissing bij jou neer.

Kenmerkend voor mijn persoonlijke aanpak is mijn humor, mijn oprechte betrokkenheid en mijn kracht om je te overtuigen van je eigen kunnen.

Soms vergeet je waar je toe in staat bent, hoe mooi is het als ik je hierbij kan helpen. Ik zorg ervoor dat je weer in jezelf gaat geloven! Door mijn vrolijkheid, aanstekelijke lach en positieve uitstraling, zorg ik ervoor dat je dat extra stapje wilt zetten... recht op je doel af.

Ik ben in het bezit van de volgende diploma's/certificaten:

-AED/reanimatie,

-Wandelbegeleider, KNWB

-Hardlooptrainer, Bewust hardlopen

-Bootcamptrainer, AALO

-Voedingsdeskundige Level 1, AALO

-HBO beweegcoach, Sonnevelt opleidingen

-Bellicon basic

-Bellicon move